Kubb is de afgelopen jaren populair geworden bij een groot aantal leden van VV Baarlo. Veel teams speelden de afgelopen jaren tijdens de voorbereiding, of afsluitende teamweekenden een toernooitje Kubb. Dat heeft ons aan het denken gezet. Een groot Kubb toernooi, dat is er nog niet in Baarlo en omringende dorpen.

In 2018 hebben we een try-out gehouden, waarbij er van alle senioren teams minimaal 1 3-tal heeft deelgenomen aan een Kubb-toernooi. Uiterst succesvol, dat moet een vervolg krijgen was de conclusie. En zie hier, op zondag 8 september vond de allereerste officiĆ«le ‘BaolderKubb’ plaats. En omdat deze middag zeer geslaagd was, krijgt de BaolderKubb een vervolg in 2020. Namelijk op zaterdag 5 september 2020, vanaf een uur of 13.00 gaan we van start! En de BaolderKubb is niet alleen maar bedoeld voor leden van VV Baarlo. Juist niet! Wij nodigen dan ook iedereen die Kubb een leuk spel vindt zich in te schrijven met een team van minimaal 3 tot maximaal 6 personen.

Buurtverenigingen. Vriendengroepen. Families. Collega’s. Sportteams. Jongeren. Senioren. Het maakt niet uit, schrijf je nu in met een team. Vraag je opa en oma, die kunnen ook nog wel een toernooitje Kubb spelen. Overtuig je collega’s om er samen een teambuildingsmiddag van te maken.

We hopen dat we van de BaolderKubb een jaarlijks evenement kunnen gaan maken met deelnemers van buiten de voetbalclub en zelfs van buiten Baarlo. Dus twijfel niet langer en schrijf je nu in. Verzin een leuke naam en bedenk alvast een mooie teamoutfit. Want naast prestatieve prijzen hebben we ook prijzen voor de meest originele teamnaam en teamoutfit. Leef je uit!

Tot zaterdag 5 september 2020, BaolderKubb op sportpark De Meeren in Baarlo.